Cursuri Germana

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Siteul profadegermana.ro este proprietatea societatii ABCEDU ONLINE SRL.

Utilizatorul declară şi garantează că informaţiile pe care le prevede în informaţiile de contact sunt adevărate, precise, actuale si complete. Utilizatorul este de acord să menţină şi să actualizeze aceste informaţii pentru a se asigura că sunt adevărate, precise, actuale si complete. În cazul în care, în orice moment, orice informaţii furnizate de către client sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, profesorultau.ro va avea dreptul de a suspenda sau termina contul Clientului şi prezentul acord.

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra.  De asemenea este interzisa vanzarea sau inchirierea contului.

Costul pentru accesul pe site este afisat in pagina: http://profadegermana.ro/Preturi-curs-germana.aspx


Utilizatorul nu va copia sau distribui nici o parte din site sau din filmele de pe site.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri intr-o perioada de timp. Accesul mai multor clipuri in acelasi timp va duce la blocarea contului.

Orice suspiciune in legatura cu utilizarea necorespunzatoare a siteului va duce la blocarea contului fara preaviz. Administratorul nu va trebui sa justifice blocarea unui cont.

In cazul blocarii unui cont profesorultau.ro nu va despagubi in nici un fel clientul si nu va restitui contravaloarea restului de abonament.

Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul esecurilor personale.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.
 

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul sitului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

ABCEDU ONLINE nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui site il poate aduce sau pentru blocarea anumitor conturi.

Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul sitului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.